Websites, design en ondernemen

Een sparkling en healthy website

Na het daverend succes van de MonkeyPlatter website was het echt de hoogste tijd om de persoonlijke website van Angela Kamstra aan te pakken. En het is een creatief pareltje geworden!

Logo voor JustOur.life

De website JustOur.life wordt een online platform waar wij onze nieuwe levenstijl zo goed mogelijk in beeld willen brengen. Om deze website een gezicht te geven heb ik een nieuw en fris logo ontworpen.

Uitbreiding Gold servicepakket

Vanaf nu is het nog aantrekkelijker om voor een Gold servicepakket te kiezen! Waar je eerst enkel korting kreeg op mijn ontwerpdiensten, krijg je vanaf nu alle ontwerpdiensten gratis!

Flyer ontwerp - 25 jaar jubileum

Grafisch ontwerpen is één van de leukste werkzaamheden voor een designer. Dit komt voornamelijk omdat er uiteindelijk een tastbaar product op tafel ligt. En.. Dit ontwerp is geld waard!

Website voor een juwelier en optiek

Meiling Juwelier en Optiek is een winkel gevestigd in Vaassen. Wij voelden ons vereerd om voor deze winkel een geheel nieuwe website te mogen bouwen. Het resultaat mag er zijn!

Psychologische triggers

Dit is een klein online onderzoek naar nieuwsgierigheid van de mens. Lees verder om er achter te komen hoe jouw oerinstinct gebruikt wordt voor keiharde verkoopcijfers!