Een sparkling en healthy website

Een sparkling en healthy website

Na het daverend succes van de MonkeyPlatter website was het echt de hoogste tijd om de persoonlijke website van Angela Kamstra aan te pakken. En het is een creatief pareltje geworden!

Anders dan anders

Sommige projecten zijn gewoon anders. Deze website is daar echt een voorbeeld van. Angela is een vrouw die precies weet wat ze wil. Conventionele vormgeving en standaard richtlijnen werden al snel overboord gegooid tijdens het ontwerp proces. Eindeloze creativiteit zorgde voor een overvloed aan ideeën. Voor mij was het dit keer een echte uitdaging. Ik moest er voor zorgen dat deze website uiteindelijk toch professioneel en gebruiksvriendelijk werd.

Sparkle

De website kunnen we in één woord omschrijven, Sparkle! Dit was dan ook de achterliggende gedachte van veel elementen. De achtergrond, de bloemen en de kleuren zijn allemaal gekozen om een “sparkling” resultaat te boeken. En dit is in mijn ogen goed gelukt!

Functionaliteit van de website

Naast het informeren van de bezoeker is er ook veel te doen op de website. De bezoeker heeft de mogelijkheid om een recensie in te sturen en zich in te schrijven voor een evenement. De agenda is ook echt de ruggengraat geworden van de website.

Tot slot

Angela is een vlotte en spontane vrouw, enorm gepassioneerd en erg fijn om mee samen te werken. Bezoek angelakamstra.nl en laat je inspireren!