Hulp nodig? Dit zijn de veelgestelde vragen

Algemeen

Wat kan een Online Partner voor mij betekenen?

Met een Online Partner aan jouw zijde hoef jij je geen zorgen te maken om jouw website. Maar dat is niet alles! Hoe de wereld jouw bedrijf ziet is essentieel voor een succesvolle onderneming. Of het nu gaat om websites of webshops: ik zorg voor een professionele en doelgerichte presentatie van jouw bedrijf!

Ik wil liever geen maandelijkse kosten, kan dat?

Dat kan. Je kan ervoor kiezen om de website in één keer te betalen en daarbij geen servicepakket af te sluiten. Echter raad ik het af om zonder servicepakket een website te laten maken. Een website, net als jouw bedrijf groeit alsmaar door. Beheer, onderhoud, upgrades en backups moeten daarom regelmatig uitgevoerd worden. Het is een continu veranderende informatiebron voor jouw (potentiële) klanten. Onderschat niet hoe belangrijk het is om de website te blijven vernieuwen!

Websites & webshops

Ik wil graag een website, waar moet ik beginnen?

Het begin is al gemaakt! Je bent op mijn website terecht gekomen. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop afspraak plannen klikken en het formulier in te vullen. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Ik wil alleen een website laten bouwen zonder een servicepakket, kan dat?

Dit is mogelijk maar zeker niet aan te raden! Lavada Creations staat voor service en het ontzorgen van de klant. Ik vind het enorm belangrijk dat de websites die ik bouw optimaal blijven draaien en altijd up to date zijn. Een servicepakket zorgt ervoor dat de website altijd voldoet aan de hedendaagse eisen van het internet.

Ik heb een specifieke website in gedachten, kan dat?

Ik bouw alleen op maat gemaakte websites. Hierdoor is in principe alles mogelijk. Mocht je bijzondere wensen hebben bespreken we de mogelijkheden tijdens ons kennismakingsgesprek.

Ik wil mijn website zelf bij kunnen houden, kan dat?

De rol van een Online Partner is om voor jou dit gedeelte uit handen te nemen. Je kan 24 uur per dag en 7 dagen per week jouw teksten en eventuele afbeeldingen aanleveren. Ik zal er dan voor zorgen dat de website binnen de afgesproken tijd aangepast wordt. Op deze manier hoef je zelf niet te worstelen met de technische aspecten van een website. Dit is de service waar je voor betaald. Heb je een goede reden om alles zelf te willen beheren kunnen we dat uiteraard bespreken in ons kennismakingsgesprek.

Ik heb al een website, wat kan je voor mij betekenen?

Als jouw Creative Partner kan ik jouw huidige website onder de loep nemen en verbeteren als dat nodig is. Verder krijg je de alle diensten uit het gekozen servicepakket.

Wat moet ik doen om mijn website up to date te houden?

Niets. Ik zorg ervoor dat het technische gedeelte van jouw website altijd up to date is. Zo blijft de website goed beveiligd. Mocht je nieuwe inhoud willen plaatsen hoef je alleen maar de tekst en eventuele afbeeldingen aan te leveren.

Maak je ook foto's voor de website?

Foto's voor een website worden vaak onderschat. Ik werk samen met een professionele fotograaf zodat we een mooi beeld kunnen creëren van jouw bedrijf. Uiteraard kan je de foto's gebruiken voor meer dan alleen een website. Het is daarom ook een goede investering. Neem voor de kosten vrijblijvend contact met mij op.

Schrijf je ook de teksten voor de website?

Een website is jouw persoonlijke boodschap naar de wereld en niemand kent jouw onderneming beter dan jij! Uiteraard zal ik de teksten wel optimaliseren voor het internet en zoekmachines. Het schrijven van SEO teksten is een vak apart. Er moet rekening gehouden worden met de juiste sleutelwoorden etc. Mocht je dit willen zal ik jou adviseren en op weg helpen met het schrijven van de juiste teksten. Vindt je dit te ingewikkeld, ik werk samen met verschillende content specialisten.

Ik wil graag een webwinkel, is dat mogelijk?

Een webwinkel is zeker mogelijk. Je hebt al een op maat gebouwde shop vanaf €799! Voor complexe webwinkels en grote webapplicaties kom ik graag bij je langs voor een op maat gemaakte offerte.

Maak je gebruik van standaard templates?

Nee! Iedere website die ik bouw wordt op maat gemaakt. Er wordt dus geen template gebruikt die door een andere webdesigner gebouwd is. Zo krijg jij gegarandeerd een unieke en op maat gemaakte website.

Wat is het verschil tussen websitebeheer & website upgrades?

Websitebeheer is het bijhouden van de inhoud op de website. Dit zijn bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video's. Website upgrades zijn aanpassingen aan de layout en functionele uitbreidingen.

Abonnementen

Wat is de looptijd van mijn abonnement?

Alle abonnementen hebben een minimale looptijd van één jaar. Na deze periode wordt het abonnement automatisch omgezet naar een abonnement voor onbepaalde tijd en stilzwijgend verlengd. Vanaf dit moment geldt dan ook een opzegtermijn van één maand. Je kan jouw abonnement bekijken op jouw persoonlijke pagina in de klantenomgeving.

Kan ik ook wisselen van abonnement?

Dat kan. Let er wel op dat je maximaal twee keer per jaar jouw servicepakket kan wijzigen. Bij iedere wijziging krijg je een nieuw abonnement met een nieuwe startdatum. Op jouw persoonlijke pagina vindt je het aanvraagformulier voor het wijzigen van jouw servicepakket. Ben je in het bezit van een websitepakket is het helaas niet mogelijk om in het eerste jaar te wissellen van abonnement.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen?

Na het eerste jaar is het mogelijk om jouw abonnement schriftelijk op te zeggen met een opzegtermijn van één maand.

Wat gebeurd er met mijn website als ik het abonnement opzeg?

Als je er voor kiest om je abonnement stop te zetten wordt de website niet gelijk verwijderd. Je hebt een opzegtermijn van één maand. Tijdens deze maand heb je de tijd om jouw website te verhuizen naar je nieuwe hostingprovider. Hierbij krijg je uiteraard ook toegang tot het CMS van jouw website.

Betalingen

Waarom is mijn factuur hoger dan verwacht?

Omdat je het abonnement vooraf betaalt kan de eerste factuur hoger zijn dan verwacht. Je betaalt vanaf de ingangsdatum van jouw abonnement tot aan het einde van die maand plus de maandelijkse kosten van de maand erop.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Je kan jouw account en factuurgegevens zelf online aanpassen op jouw persoonlijke pagina. Het kan even duren voordat de wijzingen door zijn gevoerd op de facturen.

Niet gevonden waar je naar zocht?

Niet getreurd want ik heb speciaal voor deze noodgevallen een contactpagina gemaakt. Vul het formulier in en ik zal mijn uiterste best doen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.