Meiling Juwelier en Optiek

Website voor een juwelier en optiek

Meiling Juwelier en Optiek is een winkel gevestigd in Vaassen. Jan en Mariëlle zijn twee gepassioneerde mensen die deze winkel samen runnen. Het is altijd erg fijn om een website te mogen bouwen voor een bestaande winkel. Helemaal als er al sprake is van een bestaande en uitdagende huisstijl.

Van huisstijl tot website

De website van Meiling juwelier optiek is gebouwd op de bestaande huisstijl van de winkel. Dit was een behoorlijke uitdaging. Paars is een zeldzame kleur voor een huisstijl dus moest er goed nagedacht worden over het design van de website. Het is erg eenvoudig om de website wit te houden met een paar paarse elementen. Maar Lavada zou Lavada niet zijn als we de weg van de meeste weerstand zouden kiezen. Daarom hebben we uiteindelijk toch gekozen om het paars niet te verstoppen maar echt te gebruiken. Zelfs als achtergrond! Het is immers de kleur van creativiteit!

Starters website voor de winkelier

Deze starters website is uitermate geschikt voor de kleine ondernemer. De website is hét online visitekaartje van de winkel. Naast de bekende merken, de verschillende service vindt je ook de openingstijden en route naar de winkel. De actiepagina biedt de mogelijkheid om alle aanbiedingen en acties te presenteren en te delen op social media. Door middel van de slider op de homepage kunnen de belangrijkste producten, acties en merken uitgelicht worden. Kortom, een echte online totaaloplossing voor een winkelier!

Zorgeloos online

Net als andere winkeliers hebben Jan en Marielle weinig tijd om zich te bezig te houden met het onderhoud en beheer van de website. De vorige website was daardoor zeer verouderd en werd uiteindelijk door de hostingprovider offline gehaald. Gelukkig hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud en beheer van de nieuwe website. Dit wordt vanaf nu helemaal voor hun geregeld. Op deze manier kunnen ze zich helemaal richten op hun passie: de winkel!

Tot slot

Meiling juwelier optiek is een gezellige en knusse winkel met deskundige mensen aan het roer. Je vindt er de mooiste producten van de beste merken. Bezoek de website van Jan en Mariëlle en laat je inspireren. Het is een genot om met Jan en Mariëlle samen te mogen werken!