Studio Kommerie

Studio Kommerie

De website van Studio Kommerie is een goed voorbeeld van een mooi online visitekaartje voor een kleine ondernemer. Bij dit project hebben we gekozen voor een chique uitstraling. Door oranje te combineren met bruin is de website toch erg fris en modern gebleven.

De kracht van eenvoud

"Less is more" is een uitdrukking die vaak gebruikt wordt. Bij dit project is duidelijk zichtbaar dat eenvoud enorm belangrijk is om rust en overzicht te garanderen. Het is altijd een leuke uitdaging om met weinig inhoud een mooi product neer te zetten.

De functionaliteit

Het doel van deze website is om de bezoeker een goede indruk te geven van de mogelijkheden en de man achter Studio Kommerie. Geen poespas maar een doelgerichte inhoud; een online visitekaartje met de mogelijkheid om direct contact op te nemen. Uiteraard is een portfolio onmisbaar voor een videograaf. Daarom is in dit project gekozen om een koppeling met Vimeo in te bouwen.

Het resultaat

De fijne samenwerking met Studio Kommerie heeft ervoor gezorgd dat we samen een mooi product hebben neergezet. Ondanks de eenvoud is dit een project waar ik enorm trots op ben. Neem snel een kijkje op de website van deze getalenteerde videograaf.