We Commit

Een zakelijke website voor We Commit

De website van We Commit personeelsdiensten is een echte zakelijke website geworden. Ik ben enorm blij met het uiteindelijke resultaat dat we samen behaald hebben. De website is vooral dynamisch gebouwd zodat er op een eenvoudige manier nieuwe inhoud kan worden toegevoegd.

De doelgroep heeft gesproken

Na flink overleg en veel schrijfwerk van mijn kant heb ik alle onderdelen van de website op een rij gezet. Waar moet deze website in voorzien en vooral, voor wie is de informatie bedoeld?
De website moet de verschillende doelgroepen van We Commit kunnen bedienen. Werknemers, werkgevers en ZZP'ers. Hier is dan ook zoveel mogelijk de nadruk op gelegd tijdens de bouw. Iedere gebruiker moet direct weten waar hij of zij moet zijn. Zoeken op een website is taboe.

Het doel van de website

Het doel van deze website is voornamelijk om bezoekers te voorzien van informatie over de diensten van We Commit. Naast het voorzien van informatie, hebben werkzoekenden toegang tot actuele vacatures. Door middel van een formulier kunnen zij direct online solliciteren.

Zakelijk webdesign

Het design van de website is zo zakelijk mogelijk gehouden conform de huisstijl. We hebben veel grijstinten gebruikt om het frisse blauw er echt uit te laten springen. Lavada zou Lavada niet zijn als er her en der een paar gradients (kleurverlopen) te vinden zijn.
Veel elementen zoals het lettertype en de afbeeldingen, zijn geïnspireerd door de maritieme sector waar We Commit vooral werkzaam is.

Het eindresultaat

Het was een ontzettend fijne en vooral professionele samenwerking met de eigenaren van We Commit. Het resultaat is een mooie succesvolle website voor een groeiende onderneming gevestigd in Heeg en Leek. Bezoek de website van We Commit en ontdek dit bedrijf met haar gepassioneerde eigenaren.