De totaaloplossing voor kleine en startende bedrijven

Webdesign & beheer

Ik bouw op maat gemaakte websites volgens moderne richtlijnen

In een gesprek gaan we samen verkennen wat de beste aanpak wordt voor jouw bedrijf. We gaan alle aspecten bespreken om uiteindelijk het beste resultaat te kunnen bereiken. Het bouwen van een website is niet eenvoudig en er komt behoorlijk veel bij kijken. Ingewikkeld? Ja! Maar als jouw Online Partner zal ik je begeleiden en adviseren tijdens het hele proces. Zo ben je verzekerd dat jouw website echt maatwerk wordt en naadloos aansluit bij de visie van jou en jouw bedrijf. Benieuwd naar de kosten? Bekijk ze hier!

Ik optimaliseer en beheer inhoud van websites

Enorm veel mensen onderschatten hoe belangrijk het is om een website te blijven monitoren en beheren. De inhoud van een website moet altijd actueel zijn en geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Als Online Partner neem ik dit voor jou uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van de nieuwe inhoud. Ik zorg ervoor dat de nieuwe inhoud zo snel mogelijk (binnen maximaal 48 uur) wordt verwerkt op jouw website. Zo hoef jij je niet druk te maken over de technische aspecten van een website maar kan jij doen waar jij goed in bent, ondernemen!

Ik hou websites up to date en maak periodieke backups

Naast de inhoud van een website is het ook belangrijk om het technische gedeelte van een website up to date te houden. Zo zorg je ervoor dat jouw website altijd goed beveiligd is en profiteert van de nieuwste technieken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan zal ik ervoor zorgen dat er altijd een recente backup klaar staat.

Ik zorg voor snelle en betrouwbare webhosting

Niets is vervelender dan een langzame website. Daarom zorg ik ervoor dat jouw website gehost wordt op een snelle en vooral betrouwbare server. Naast het regelen van de webhosting adviseer ik jou met het kiezen van een goede domeinnaam. Ik zorg ervoor dat het domein onder jouw naam geregistreerd wordt. Op die manier ben je er van verzekerd dat jij ook echt de eigenaar bent.

Professionele webshops

Ik bouw professionele webshops

Naast een goed doordacht design is de techniek van een webshop erg belangrijk. Ik kies daarom alleen voor bewezen technieken die voldoen aan de huidige maatstaven van het web. Bij het beginnen van een webshop komt er veel op je af. Vooraden, verzendkosten, Ideal-koppelingen, etc. Het is een heel gedoe. Gelukkig kan jij met jouw online partner altijd rekenen op advies en begeleiding. Neem een kijkje bij de servicepakketen en laat je overtuigen. Heerlijk toch? Online verkoop zonder zorgen.

Advies & begeleiding

Ik geef advies zodat jij jouw bedrijf zo goed mogelijk kan presenteren

Of je nu een nieuwe doelgroep wilt benaderen of twijfelt aan een ontwerpkeuze, met een Online Partner aan jouw zijde sta je er nooit alleen voor. Creatief denken doen we samen. Ik maak graag tijd vrij om samen te brainstormen.