De totaaloplossing voor kleine en startende bedrijven

Webdesign & beheer

Ik bouw op maat gemaakte websites volgens moderne richtlijnen

In een gesprek gaan we samen verkennen wat de beste aanpak wordt voor jouw bedrijf. We gaan alle aspecten bespreken om uiteindelijk het beste resultaat te kunnen bereiken. Het bouwen van een website is niet eenvoudig en er komt behoorlijk veel bij kijken. Ingewikkeld? Ja! Maar als jouw Creative Partner zal ik je begeleiden en adviseren tijdens het hele proces. Zo ben je verzekerd dat jouw website echt maatwerk wordt en naadloos aansluit bij de visie van jou en jouw bedrijf. Benieuwd naar de kosten? Bekijk ze hier!

Ik optimaliseer en beheer inhoud van websites

Enorm veel mensen onderschatten hoe belangrijk het is om een website te blijven monitoren en beheren. De inhoud van een website moet altijd actueel zijn en geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Als Creative Partner neem ik dit voor jou uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is het aanleveren van de nieuwe inhoud. Ik zorg ervoor dat de nieuwe inhoud zo snel mogelijk (binnen maximaal 48 uur) wordt verwerkt op jouw website. Zo hoef jij je niet druk te maken over de technische aspecten van een website maar kan jij doen waar jij goed in bent, ondernemen!

Ik hou websites up to date en maak periodieke backups

Naast de inhoud van een website is het ook belangrijk om het technische gedeelte van een website up to date te houden. Zo zorg je ervoor dat jouw website altijd goed beveiligd is en profiteert van de nieuwste technieken. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan zal ik ervoor zorgen dat er altijd een recente backup klaar staat.

Ik zorg voor snelle en betrouwbare webhosting

Niets is vervelender dan een langzame website. Daarom zorg ik ervoor dat jouw website gehost wordt op een snelle en vooral betrouwbare server. Naast het regelen van de webhosting adviseer ik jou met het kiezen van een goede domeinnaam. Ik zorg ervoor dat het domein onder jouw naam geregistreerd wordt. Op die manier ben je er van verzekerd dat jij ook echt de eigenaar bent.

Grafisch & digitaal ontwerp

Ik ontwerp sterke logo’s en professionele huisstijlen

Een logo is het belangrijkste beeld van jouw bedrijf. Een professionele huisstijl met een sterk logo zorgt ervoor dat bestaande en potentiële klanten jouw bedrijf herkennen en vertrouwen. Neem een kijkje op mijn blog om te zien welke logo's ik inmiddels heb mogen ontworpen.

Ik ontwerp professionele grafische media

Als trotse ondernemer wil je graag jouw bedrijf zo goed mogelijk presenteren aan de wereld. Wil je een professioneel visitekaartje, opvallende poster of een informatieve flyer laten drukken? Dat kan! Ik ontwerp jouw product middels professionele richtlijnen en werk met één van de beste drukkerijen van Nederland.

Ik ontwerp professionele digitale media

Probeer je op te vallen op Social Media? Wil je een nette E-mail of nieuwsbrief sturen die niet direct in de spambox van jouw klanten terecht komt? Dan kan ik je helpen. Bij digitale media is het belangrijk dat er aandacht besteed wordt aan het ontwerp en de vormgeving. Zet jouw Creative Partner in om pakkende social media campagnes en nette e-mails te ontwerpen.

Advies & begeleiding

Ik geef advies zodat jij jouw bedrijf zo goed mogelijk kan presenteren

Of je nu een nieuwe doelgroep wilt benaderen of twijfelt aan een ontwerpkeuze, met een Creative Partner aan jouw zijde sta je er nooit alleen voor. Creatief denken doen we samen. Ik maak graag tijd vrij om samen te brainstormen.